Høstens favoritter 2023

Vi på Tou har satt sammen et spennende program for denne høsten og har kjempelyst til å dele noen høydepunkter! Vår musikkansvarlig Morten valgte ut tre opplevelser han mener du burde absolutt få med deg denne sesongen:

FIEH
28.oktober

Etter to kritikerroste album og utallige konserter i inn og utland er futuresoulfunkkollektivet Fieh snart klare med sitt tredje album, som de allerede har sluppet flere lovende låter fra. Dersom du enda ikke har fått med deg et av landets mest energiske og sprudlende liveband er det møteplikt i Maskinhallen 28.10!

Fieh “Glu”


FULU MIZIKI
(DR Kongo/ Uganda)
5. november

Ordene Fulu Miziki kan oversettes som «musikk fra søppel». Det er i grunnen en presis beskrivelse av dette fjetrende kaotiske øko-bevisste, afro-futuristiske punk-kollektivet som lager både sine egne masker og sine egne instrumenter. Dette blir et fyrverkeri av en konsert du ikke vil gå glipp av!

Fulu Miziki – Kinshasa’s music warriors


Kristi Brud
25. november

Fire av de originale medlemmene fra det sagnomsuste bergensbandet Hjerteslag har fått med seg Perlen fra Egge og startet det som må sies å være det norske bandet både undertegnede og mange andre har størst forventninger til i årene som kommer. Med en rekke singler som oser av råhet og kvalitet det siste halvåret og en lang rekke utsolgte konserter allerede før debutalbum er det bare å stille seg i kø og få med seg denne perlen av en konsert.

Kristi Brud “Spiller ingen rolle”