Praktisk info

PARKERING
Parkering på Tou er reservert til husets leietakere med gyldig parkeringskort. Fra oktober 2019 er det kun kundeparkering til Fortou, handicap og korttidsparkering for av og pålasting av varer på markerte felter som er tillatt. Vi anbefaler Tou parkeringshus i Tinngata dersom du skal besøke oss eller noen av husets leietakere. 

BUSS
Buss nummer 4 går med hyppige avganger fra Klubbgata i sentrum. Avstigning ved Ostehuset i Ryfylkegata. Sjekk Kolumbus for rutetider. Men, bruk beina eller hopp på en bysykkel. Vi har bysykkel-stasjon hos oss👇🏻

BYSYKKEL
Vi anbefaler bysykkelen og har byens mest aktive stasjon. Vi har ellers flere muligheter for sykkelparkering dersom du har din egen på to hjul.

HANDICAP OG TILGJENGELIGHET
Vi har universell utforming på de aller fleste av vår publikumslokaler med både parkering, toaletter, ramper og heis, og legger tilrette der vi ikke er 100% dekket. Vi har heis i hovedbygget, Tou Lyd og Atelierhuset, og handicap-heis ved enkelte overganger. Har du spesifikke spørsmål tar du bare kontakt med oss i god tid før arrangementet. Vi er alltid løsningsorienterte på Tou. 

GAVEKORT
Gavekortet kan brukes som hel- eller delbetaling ved kjøp av arrangementsbilletter på nett og kjøpes gjennom vårt billettsystem her.

STUDENTRABATT
Vi har studentrabatt på de fleste arrangement, sjekk ut programsidene for priser. Husk gyldig studentbevis i døren.

VERGE
De fleste av våre arrangementer har 18-års aldersgrense på grunn av alkoholsalg. Vi har vergeordning som signeres i døren. Last ned vergekontrakt her.

GARDEROBE
Vi har ikke fast garderobe på Tou, da vi har mange ulike arrangementer over hele huset både kunstnerisk og kommersielt. Dersom det er mulighet legger vi tilrette. 

LEDSAGERBEVIS
Vi godtar ledsagerbevis. Kortinnehaver må løse billett, og én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerkort må forevises ved adgang til arrangementet.

GJENGLEMTE KLÆR
Vi sparer på gjenglemt tøy i 2 måneder. Ta kontakt med oss på FB-messenger dersom du har glemt noe, ikke mail.

TELESLYNGE
Vi har dessverre ikke teleslynge tilgjengelig hos oss.

MAT OG DRIKKE
Våre barer er alltid åpne under våre faste arrangement. Like i inngangen til Tou har vi både mat og drikke gjennom Fortou og ØST. Les mer her: Mat & Drikke.

FOTOGRAFERING
Vi er et hus med mye aktivitet hvor 70% av arealet er satt til kunst og kulturproduksjon. Vi har derfor ikke mulighet for å åpne våre lokaler for kommersiell fotografering. Dersom vi har tid og anledning kan vi være behjelpelige for studentprosjekter.

KONTORTID
Vår kontortid er mandag-fredag mellom 08.00-16.00. Avtaler med oss må gjøres i forkant, da vi er et aktivt hus med mye på tapetet. Kontaktinfo finner du her.

KONTAKTE LEIETAKERE
Vi har 260 leietakere over 7 fagfelt på hele 13.000 kvadratmeter. Skal du ha tak i noen av våre leietakere må du gjøre dette direkte, enten det er et selskap eller en enkeltperson. Vi har ikke mulighet for å slippe besøkene inn i de ulike kontor og produksjonsområdene.