Praktisk info

KONTORTID ADMINISTRASJON
Vår kontortid er mandag-fredag mellom 08.00-16.00. Avtaler med oss må gjøres i forkant, da vi er et aktivt hus med mye på tapetet. Kontaktinfo finner du her.

KONTAKTE LEIETAKERE
Vi har 260 leietakere over 7 fagfelt på hele 13.000 kvadratmeter. Skal du ha tak i noen av våre leietakere må du gjøre dette direkte, enten det er et selskap eller en enkeltperson. Vi har ikke mulighet for å slippe besøkende inn i de ulike kontor og produksjonsområdene. 

PARKERING
Parkering på Tou er reservert byggeprosjektene som pågår. Fortou har 2 kundeparkeringer like ved utsalget, samt Tou har 2 handicap-parkeringer. Vi anbefaler Tou Parkeringshuset i Tinngata dersom du skal besøke oss eller noen av husets leietakere. 

BUSS
Buss nummer 4 går med hyppige avganger fra Klubbgata i sentrum. Avstigning ved Ostehuset i Ryfylkegata. Herfra er det bare 300 meter ned til Kvitsøygata 25. Sjekk Kolumbus for rutetider. 

Vi anbefaler å bruke beina eller en bysykkel. Vi har dobbel bysykkelstasjon hos oss. 

BYSYKKEL
Vi har byens mest aktive stasjon. Vi har ellers flere muligheter for sykkelparkering dersom du har din egen på to hjul.

HANDICAP OG TILGJENGELIGHET
Vi har universell utforming på de aller fleste av vår publikumslokaler med både parkering, toaletter, ramper og heis, og legger tilrette der vi ikke er 100% dekket. Vi har heis i hovedbygget, Tou Lyd og Atelierhuset, og handicap-heis ved enkelte overganger.

Har du spesifikke spørsmål tar du bare kontakt med oss i god tid før arrangementet. Vi er alltid løsningsorienterte på Tou. 

MAT OG DRIKKE
Våre barer er alltid åpne under våre faste arrangementer. Like i inngangen til Tou har vi både mat og drikke gjennom Fortou, Resepsjonen og ØST. Les mer her: Mat & Drikke.

FOTOGRAFERING
Vi er et hus med mye aktivitet hvor 70% av arealet er satt til kunst og kulturproduksjon. Vi har derfor ikke mulighet for å åpne våre lokaler for kommersiell fotografering. Dersom vi har tid og anledning kan vi være behjelpelige for studentprosjekter.

GAVEKORT
Gavekortet kan brukes som hel- eller delbetaling ved kjøp av arrangementsbilletter på nett, og kjøpes gjennom vårt billettsystem her.

STUDENTRABATT
Vi har studentrabatt på de fleste arrangement, sjekk ut programsidene for priser. Husk gyldig studentbevis i døren.

VERGE
De fleste av våre arrangementer har 18-års aldersgrense på grunn av alkoholsalg. Vi har vergeordning som signeres i døren. Last ned vergekontrakt her.

GARDEROBE
Vi har ikke fast garderobe på Tou, da vi har mange ulike arrangementer over hele huset både kunstnerisk og kommersielt. Dersom det er mulighet legger vi tilrette. 

LEDSAGERBEVIS
Vi godtar ledsagerbevis. Kortinnehaver må løse billett, og én ledsager kan være gratis følge. Ledsagerkort må forevises ved adgang til arrangementet.

GJENGLEMTE KLÆR
Vi sparer på gjenglemt tøy i 2 måneder. Send gjerne mail til resepsjonen@touscene.com dersom du har glemt noe.

TELESLYNGE
Vi har dessverre ikke teleslynge tilgjengelig hos oss.