TOU SØKER NYE TIMEANSATTE!

Har du lyst til å jobbe på Øst, T-Time eller Tou Bar & Event?

Tou søker nye medarbeidere til alle våre baravdelinger!

Vi ser etter deg som har en interesse og nysgjerrighet for kunst og kultur, og som ønsker å bidra til en positiv utvikling av Tou.  

Du vil inngå i et tverrfaglig miljø, og vil være en del av et barteam som avvikler arrangementer som konserter, forestillinger, utstillinger, samt en rekke arrangementer i privat regi.

Arbeidstidene varierer fra dag-, kveld- og nattestid, så fleksibilitet er et must. Hos oss er ingen dager like, og arbeidsoppgavene kan være alt fra ren barservering til scenebygging og billettsalg til servering i bryllup, klargjøring og rigging til firmafest eller konferanse.

Vi søker deg som er genuint opptatt av å yte god service, da du representerer Tou og er første ledd i møte med vårt publikum. Du må trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø, ha god kommunikasjonsevne, stå-på vilje og være fleksibel i forhold til arbeidstider, arbeidssted og arbeidsoppgaver.

Bar- og serviceerfaring er å foretrekke, men ikke et krav. Du må kunne snakke norsk eller engelsk. Stillingens størrelse vil variere fra måned til måned basert på arrangementsfrekvens.

Om Tou:

Tou er en av landets største uavhengige kulturinstitusjoner, og har et bredt spekter av aktiviteter med over 450 årlige arrangementer. Våre lokaler på over 12.000 kvadratmeter består av flere scener og produksjonsrom, og flere visuelle kunstnere, musikere, filmskapere og organisasjoner har sin produksjon og virke på huset.

Øst er vår egen pub som serverer øl av høy kvalitet. Puben ligger i det gamle velferdsbygget som tilhørte Tou Bryggerier. Lokalet var også bryggeriets drikkestue, et sted de ansatte kunne puste ut og ta seg en etterlengtet øl etter dagens arbeidsøkt. I dag er Øst en drikkestue for alle våre leietakere, byens innbyggere og naboer.

Vår nyeste bar; T-Time ligger vegg i vegg med vinyltrykkeriet T-Time Vinyl Plant. Lokalene var tidligere bruk til pant og tomgods når bryggeriet var aktivt, og har de senere årene vært både kontor, innspillingslokaler og lager.  

I dag fungerer T-Time som en resepsjon og café for Tou mandag-lørdag, og onsdag-lørdag er det også åpent som bar på kveldstid.

CV og søknad sendes til felicia@touscene.com. Ansettelser skjer fortløpende. Hos oss får du muligheten til å jobbe for flere ulike avdelinger, og om du har et spesielt ønske om én plass, spesifiser gjerne dette i søknaden din.