TOU SESSIONS: REISENS ENDE MED UNDERGRÜNNEN

Konsertserien Tou Sessions har siden oppstarten under corona-krisen vært et kjærkomment musikalsk tilbud som samlet oss alle i tider vi ikke har kunne møtes. Dag Vagle, Frøkedal, Thomas Dybdahl, Morten Abel, Nylenda, Hilde Selvikvåg og Pål Jackman er bare noen av de mange artistene som har gitt oss glede med live stream fra Tou Lyd. Nå tar gjengen bak Tou Sessions sommerferie for å gjøre opp status og planlegge høstens sendinger.

Pål Jackman er en mann med mange ansikter, og nå er han tilbake for å avslutte vårsesongen for Tou Sessions. Ikke som Pål Jackman, men med bandet Undergrünnen. Gruppa er klar med oppfølgeren til det kritikerroste og spellemannominerte debutalbumet, med andre ord er det duket for en aldri så liten releasekonsert i live stream førstkommende lørdag.

Den nye plata har fått navnet «Ein revnande likegyldighet» der produksjonen låter frekkere og låtene litt er vassere. 60-talls psykedelia, afrobeat, jazz og minimalistisk new wave er oppskriften sammen med Pål Jackmans sviende tekster om livets eksistensielle nonsense, og tilværelsens uutholdelige likegyldighet. Pål Jackmann selv sier: Undergrünnen er som å sette utfor en utforbakke med en løs binding

Tou Sessions streames live på FB siden Tou Sessions. PS: Dette er en eksklusiv konsertserie som ikke går i opptak☝?

HVEM: Undergrünnen
HVOR: Tou Sessions FB
NÅR: Lørdag 30. mai