SLØTFACE – UPOLERT PUNKPOP, FRA STAVANGER!

Til vårens program har vi booket inn et av de mest bereiste bandene i landet i moderne tid. Sløtface fra Stavanger består av vokalist Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommeslager Nils Jørgen Nilsen.

Det var i sammenheng med NRK Urørt i 2015 at bandet gjorde seg bemerket i det norske musikklandskapet, men Sløtface beviste tidlig at de var i en annen klasse. Siden debutplata Try Not To Freak Out i 2017, og den påfølgende konserten på Tou, har de erobret verden med sin upolerte, kompromissløse og ektefølte pop-punk som gjør at journalister og anmeldere drar assosiasjoner til punk-rocken på 70-tallet. Selv henter de musikalsk inspirasjon fra blant andre Julien Baker og Silvana Imam på den nye plata.

Albumet har fått navnet Sorry for the late reply beskrives av bandet selv som mer modig, rå og minimalistisk enn det forrige. Vokalist Haley Shea har latt følelser som sinne, forvirring og sårbarhet styre låtskrivingen i prosessen. Denne selvgranskingen åpnet også for hennes første kjærlighetslåt for bandet, et tema som tidligere har vært utfordrende å skrive om.

Vi er stolte over at Sløtface vender hjem og kommer til Tou 14. februar!

Bandets nye album kan du høre her: Sorry for the late reply
Billetter til konserten 14. februar finner du her: Sløtface // Maskinhallen