Kristine Hovda

du va så perfekt for meg eg såg det fra begynnelsen eg såg deg eg sprang mot deg med lette steg du trakk teppet bort under meg der låg eg
Fredag 26. april slapp Kristine Hovda sitt tredje album, og det første på norsk. Det har fått tittelen MILDT SAGT, og er et tett, kondensert destillat av en sorgprosess etter et brudd. Eller, et komplisert brudd. For går det an å ha kjærlighetssorg etter et forhold som aldri ble noe av?
Aftenbladets anmelder trillet en femmer for albumet, og mente at Hovdas tekster gjorde seg godt på morsmålet. «Med to sterke plater i mål fra før, scorer Kristine Hovda igjen», skrev Geir Flatøe.
Onsdag 22. mai blir det slippkonsert med fullt band på Tou scene. Vi gleder oss. Mildt Sagt!
Kristine Hovda (f.1984) er en artist, låtskriver og forfatter fra Brusand i Hå, bosatt i Stavanger. Allerede i 2016 ble hun trukket fram av Tidal som en av årets 20 mest lovende norske artister. Albumene hennes har høstet strålende kritikker med 5 i Stavanger Aftenblad, anbefalt av Bergens Tidende og listet av Spotifys Indie-liste. Fjorårets album (X fra 2023) ble løftet fram av Vårt Land som et av årets beste, allerede i mai. Hun har tidligere samarbeidet med produsenter som Matias Tellez, Bror Forsgren og Emil Nikolaisen, og turnert med Elvira Nikolaisen og Benny Borg. Mildt Sagt er hennes tredje album, produsert av Inge Engelsvold og spilt inn på Tou Lyd i Stavanger.

← Tilbake til program