Embla & The Karidotters

Dyret er løs og båndtvangen er opphevet. Embla and the Karidotters er klare med sitt andre album. Debuten Hello, I'm Embla vant Spellemannprisen i country og tok bandet Norge rundt og videre ut i den store verden. Hvordan følger man opp noe sånt?

Med MER naturligvis. Off Leash er rett og slett bedre, tøffere og råere. Det stjernespekkede bandet låter sylskarpt og har blitt ordentlig varme i countryskjorta. Andrealbumet slippes 23. august 2024 og viderefører bandets røffe honkytonk noir-lydbilde med hint til Ennio Morricone, Nancy Sinatra og David Lynch-filmer. Albumslippet følges opp med en norgesturné i september 2024. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

Embla and the Karidotters er bandprosjektet til Razika-trommis Embla Karidotter. Etter Razika ble lagt på is, samlet Embla sine «Karidotters» fra omkringliggende band som Razika, Honningbarna, Sløtface, Slomosa og Aiming for Enrike. De gikk raskt i gang med å både spille konserter og å spille inn. EP-en Howling ble sluppet i 2021, og høsten 2022 kom debutalbumet Hello, I'm Embla.

Våren 2023 mottok Hello, I'm Embla Spellemannprisen for beste countryalbum, en perfekt avrunding på et vellykket albumslipp. Festivalsommeren 23 ble travel, med opptreden på verdens største countryfestival, Stagecoach i California, inkludert norske festivaler som Øya, Bergenfest, Norsk Countrytreff, og Vinjerock. Våren 2024 ble sparket i gang med en travel uke på SXSW i Austin.

HØR MUSIKKEN

← Tilbake til program