Days of August og Insimul

Days of August + Insimul // TOU


Søndag 28 november spiller Days of August konsert i Maskinhallen på Tou sammen med musikere fra ensemblet Insimul. Dette blir en stor musikkopplevelse hvor vakker indie-folk suppleres av stryk og blås!


Konserten markerer fortsettelsen på Days of August-prosjektet, hvor lydbildet er forsterket og besetningen større. Repertoaret vil bestå av både nye og gamle låter. Vi kan garantere en fantastisk kveld og en mektig og vakker konsertopplevelse!


Kveldens besetning er:

Frank Christian Brambo - Vokal/Gitar

Espen Alsvik - Gitar

Mathias Helvig - Trommer

Benjamin Stakkeland - Banjo/gitar/keys

Mikal Hole - Bass


Birgitte Njå - Trompet/Flygelhorn

Una Maja Vagner - 1. Fiolin

Nadia Prudnikova - 2. Fiolin

Zane Kalnina - Bratsj

Banedicte Alstveit Årsland - Cello

--------------------------


Mer info om artistene:


Days of August er en Rogalandstrio som spiller indie-folk. De har de siste årene gitt ut mye musikk og fått mye god respons fra inn og utland. Bandet er blitt spilt mye på radio og de kan vise til flere millioner avspillinger på Spotify. Målet med musikken er å gi lytteren en vakker musikkopplevelse!


Insimul er en sinfonietta med base i Stavanger. De består av 17 profesjonelle orkestermusikere med bakgrunn i Stavanger Symfoniorkester, Kristiansand symfoniorkester, Marinskyteateret samt flere av forsvarskorpsene. Insimul liker å gjennomføre spennende prosjekter som er en smule uvanlige for orkester. Denne konserten er intet unntak!


Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.


På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.


Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program