Morten Røsbak

Morten Røsbak «drift/tanke»


«Drift/tanke» er en samling melodier, idéer, stemninger og tanker, avlet frem på utforsking, improvisasjon og relativt målrettede spontane innfall i forsøk på å fange øyeblikk før de går over. Abstrakt og konkret om og i hverandre. Melodier og lydlandskap som uatskillelige enheter. Som å bade hodet i en sildrende bekk av lydbølger. Og noen ganger bare musikk.


Albumet «drift/tanke» markeres med konsert/lydbad 12. august i Maskinhallen. Musikken, som er unnfanget i ensomhet (jmf. gjeldende restriksjoner), skal nå få et verdig liv utenfor harddisken. Låtene fremføres med kropp, instrumenter og hjerne som verktøy, og skal gjenskape albumets øyeblikkelige stemning. Det blir innslag av både kunstneriske og populækulturelle virkemidler underveis - noe for enhver smak, om du vil.


Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.


På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.


Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program