Erlend Ropstad

Erlend Ropstad & De Rotløse - turne høsten 2021!

- Da himmelen brant -

Planlegging er ikke den nye musikken! Men det ligger mye godt og venter, i planene vi alle ønsker å forløse. Det er jo planleggingens tid vi er inne i, men de fleste planene fra de siste 12-14 månedene har det ikke blitt så mye av. Det hindrer oss likevel ikke i å legge nye, satse på at alt ordner seg og at Erlend Ropstad og De Rotløse kan dra på turneen som er booket for høsten 2021.

Dette vil bli en releaseturné for plata "Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille", som egentlig skulle vært ute den høsten alle måtte avlyse, men nå kommer 16. april.

Vi satser på at folk kan gjøre comeback på de mange flotte konsertstedene som har stått mer eller mindre tomme i et år nå. Vi er og helt sikre på at det blir mange sterke øyeblikk, både for bandet, arrangører og for publikum.

Den kraftige symbiosen som er så savnet! Om få måneder nå, vil altså Erlend Ropstad kunngjøre fra en mikrofon, i et konsertlokale, for en stor gjeng publikum, med sin egen gjeng; bandet på scenen, lydteknikker, arrangører og crew: “VELKOMMEN TIL KONSERT!” -

For et øyeblikk å glede seg til!

---

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program