Torgeir Waldemar med band

"Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon (...)"

Slik begynte presseskrivet for Torgeir Waldemars nyeste album, som ble sluppet for ett år siden i januar 2020. Lite visste vi... I turbulente tider kjennes det fint at hovedbudskapet og tittelen på nevnte album er LOVE. Waldemar og produsent Anders Møller kom nemlig frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre - kjærligheten. Og kjærligheten har ikke blitt mindre viktig, for å si det forsiktig.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock.

Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love - samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.

-----------

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus


← Tilbake til program