NY DATO: Torgeir Waldemar med band

NB!
Den planlagte konserten med Torgeir Waldemar må dessverre utsettes pga utfordringer relatert til Covid-19 situasjonen. Ny dato er 25.06.21
Vi beklager ulempen dette medfører for publikum.
Alle billettkjøpere vil motta mer informasjon på mail.

---

"Verden har ikke blitt noe bedre sted. Tvert imot, var Torgeir Waldemars konklusjon (...)"

Slik begynte presseskrivet for Torgeir Waldemars nyeste album, som ble sluppet for ett år siden i januar 2020. Lite visste vi... I turbulente tider kjennes det fint at hovedbudskapet og tittelen på nevnte album er LOVE. Waldemar og produsent Anders Møller kom nemlig frem til at det eneste vi alle sammen har er hverandre - kjærligheten. Og kjærligheten har ikke blitt mindre viktig, for å si det forsiktig.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock.

Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love - samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.

---


COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke selges alkohol med dagens smitteverntiltak.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program