Møster!

NB! Denne konserten har blitt utsatt fra 14.01.2021. Dersom du har billett til den opprinnelige datoen er den gyldig også på dette arrangementet.


Release-turné for albumet 'Dust Breathing'

Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album og markerer dette med en releaseturné.

'Dust Breathing' markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet States of Minds (2018).

Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan kjent som 'Snah' fra Motorpsycho, bassist Nikolai Hængsle fra Band of Gold og Elephant9, og trommeslager Kenneth Kapstad.

Møster! turnérer jevnlig over hele Europa, og har spilt på alt fra små klubber til store festivaler. 

Dagbladet trillet terningkast 6 for Øya-konserten i 2015, og etter konsert på Henie-Onstad Kunstsenter i 2018 skrev Arild R. Andersen for jazzinorge.no at 'Dust Breathing' fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk.---


COVID-19
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.


På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.


Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.


Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program