UTSATT: Møster!

NB! Regjeringen har kommet med nye restriksjoner i forbindelse med Covid-19 situasjonen. Det blir dessverre ikke mulig å gjennomføre den planlagte konserten med Møster! 25. mars. i Maskinhallen. Konserten utsettes til torsdag 07. oktober. Alle tidligere kjøpte billetter vil være gyldige til denne konserten. Vi beklager ulempen dette medfører for publikum. Alle billettkjøpere vil motta mer informasjon på epost.

---

Release-turné for albumet 'Dust Breathing'

Etter 10 år med soniske utforskninger på plateselskapet Hubro, gir bandet Møster! nå ut sitt femte album og markerer dette med en releaseturné.

'Dust Breathing' markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra Inner Earth (2014) og låtskriverkvalitetene fra When You Cut Into The Present (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet States of Minds (2018).

Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan kjent som 'Snah' fra Motorpsycho, bassist Nikolai Hængsle fra Band of Gold og Elephant9, og trommeslager Kenneth Kapstad.

Møster! turnérer jevnlig over hele Europa, og har spilt på alt fra små klubber til store festivaler.

Dagbladet trillet terningkast 6 for Øya-konserten i 2015, og etter konsert på Henie-Onstad Kunstsenter i 2018 skrev Arild R. Andersen for jazzinorge.no at 'Dust Breathing' fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk.


---


COVID-19


Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke selges alkohol med dagens smitteverntiltak.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus


← Tilbake til program