Blood Command+Of Grace And Hatred

10. mai er Blood Command endelig tilbake på TOU med den rykende ferske EP'en "Return Of The Arsonist". Soundet har det distinkte fingeravtrykket til produsent og låtskriver Yngve Andersen. Han har høstet stor anerkjennelse som suksessfull produsent, og står bak flere store hits med Blood Command.

Blood Command har spilt på de fleste store festivaler i Norge: Hove, Øya, Slottsfjell og Norwegian Rock for å nevne noen. De har også spilt flere svært gode konserter på utenlandske festivaler som Roskilde, Nova Rock og The Great Escape i Brighton, hvor de vant "Best Concert of the Year" i Artrocker Magazine!

Bandet kommer tilbake fra en lengre europa-turné med det britiske bandet Skindred i mai, og dukker derfor opp på Tou i toppform! Med seg har de sine bestevenner fra plateselskapet Loyal Blood Records.

Of Grace And Hatred

Etter oppløsningen av Bjartes andre band Social Suicide, dro han med seg mye av stilen sin derifra inn i Of Grace And Hatred, noe som bidro til å utvide bandets stil i flere retninger. Of Grace And Hatred er Tromming på ytterpunktene til de fysiske lover, en vokal høyt pitchet og mer edge enn noen er vant til, noe som tilfører en ny dimensjon til Bjartes låtideer.

Debut platen «Toxic Vows» er et resultat av dette og viser bandet fra sin mest komplekse og varierte side hittil.

Maskinhallen blir rå og svett som aldri før!

Tilbake til program