Caféblubb

Velkommen til caféblubb på Tou!

Caféblubb er et utformelt svett klubbkonsept som byr opp til dans i Tou sine trangeste og mest intime lokaler.

Som nachspiel til forestillingen «The Viral dance» teamer Tou seg opp med FLC og sammen lager de den første versjonen av caféblubb. Ta turen innom og dans deg løs til uimotståelige deilige greier.

Merk - Kjøp billett til The Viral Dance av Ludvig Daae og Johanna Nordahl klokken 21.00 så får du også gratis inngang til blubb.

https://www.linticket.no/page/no/event/15/10754

PETTØ

PETTØ er en erfaren DJ som har gjort seg bemerket på den nederlandske elektronika-scenen med sitt fremtredende lydbilde. Det var 90-tallets storheter som Nirvana og Beastie Boys som hentet frem hans store musikkinteresse, men Daft Punk et tiår senere som skulle gjøre at han beveget seg mot det elektroniske spekteret. Med store spillejobber i klubber i Buenos Aires, Eindhoven og Breda, flyttet han til Norge i 2012 hvor han har funnet sin egen stil med dyp og melodiøs techno.

PEDRO SANMARTIN

Pedro San Martin er en kjent DJ og produsent på den klubbscenen i Barcelona, hvor han har vært en del av flere spennende DJ-kollektiv. Han var også med på å starte musikk-labelen «Munitmusic», en digital undergrunns-label for nyoppstartede artister. Etter flere spillejobber og samarbeid rundt om i Europa er han nå bosatt i Trondheim, der han har revolusjonert den elektroniske musikkscenen med klubb-konseptet "Yes It's Loud Enough" (Y.I.L.E.)!

CC: 50,-

Tilbake til program