OPEN CALL!


OPEN CALL!

Ikke gå glipp av muligheten til å være en del av et helt unikt danseprosjekt i Stavanger denne høsten. 

Koreografen Hagit Yakira leter etter 50 personer til å delta i en ny vandreforestilling som har fått navnet If One Keeps Walking. Hagit er på utkikk etter deltakere fra 15 år og oppover som gjerne har litt bevegelses- eller dansebakgrunn, som er interessert i og kan delta i et fysisk prosjekt.

Deltakerne skal være på scenen sammen med Hagit Yakiras kompani og vokalist Portia Winters. Selv om det er fysisk er det ikke noe krav om a ha noen dansebakgrunn. Alle er velkomne til å delta, det eneste som kreves er en kropp og et åpent sinn. 

Prosjektet går over to uker i september ved Universitetet i Stavanger, og Stavanger Kunstmuseum. Deltakere vil bli pålagt å delta på alle øvingene. 

Datoer: 
13. september – 17.00 – 20.30 – UiS
14. og 15. september – 10.00 – 15.00 – UiS
16. september – 17.00 – 20.30
18. september – 17.00 – 20.30
19. september – 15.00 – forestillingslutt
21. september – 11.00 – forestillingslutt

Hagits poetiske og subtile koreografiske stil lover en følelsesmessig, ærlig og medmenneskelig opplevelse der deltakerne vil dele øyeblikk av forflytning, fremdrift, intimitet, velvære og tilhørighet. 

Øvelsene vil være basert på fysisk arbeid der vi skal utforske uendelige muligheter man kan forflytte seg på. Deltakerne vil bli veiledet i improvisasjonsoppgaver, kontaktarbeid og noen korte, enkle dansesekvenser. Du må komme i komfortable klær og joggesko da noen av øvelsene vil være ute. 

Hvis du ønsker å delta, vennligst send en kort tekst hvor du beskriver hvem du er og hvorfor du ønsker å delta. Send mail til Hagit på hagit@hagityakira.com og/eller Michelle Flagstad på michelleflagstad@live.no

Siste frist: 2. september. Vær oppmerksom på at det er første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder.