NY SESONG MED ROGALERRET PÅ TOU

Vi begir oss ut på en ny og innholdsrik sesong av Rogalerret med visning og samtale rundt aktuell norsk film og serieproduksjoner. Rogalerret er en møteplass for både filmbransje og et kulturinteressert publikum, og er et samarbeid mellom Filmkraft Rogaland og Tou.

I sesongens første Rogalerret er det den norske HBO-serien Beforeigners som er headliner, mens kortfilmen De første dagene skal vises i sin helhet.

Beforeigners:

HBO Nordics første norske originalproduksjon. Serien er en science-fiction satire satt til nær fremtid, skapt av Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, og regissert av den anerkjente filmskaperen Jens Lien.

I serien finner vi Nicolai Cleve Broch (Frikjent, Max Manus) og Krista Kosonen (Blade Runner 2049), som spiller i hovedrollene som Lars Haaland og Alfhildr Enginnsdottir.

De første dagene:

Nina Knags kortfilmen De første dagene vises i sin helhet på Tou.

En middelaldrende kvinne våkner opp i et venterom etter døden, og må, noe utilpass, finne seg til rette i sin nye tilværelse. Når hun oppdager at noen av de andre beboere møtes ute i skogen om kvelden og har lært seg å fly, bestemmer hun seg for å infiltrere gruppen.

Produsent er Gary Cranner og Gisle Tveito, mens regi er av Nina Knag. Medvirkende er Laila Goody, Gisken Armand, Arthur Hakalahti.

Gisle Tveito:

Gisle Tveito gjester Rogalerret i forbindelse med sitt arbeid med kortfilmen De første dagene.

Han tar en egen prat i sofaen med programleder Terje Torkildsen, hvor vi får høre ham snakke mer om det å jobbe med lyd på film.

Rogalerret
Maskinhallen
04. september
Kl 19.00

CC: 50KR i døren
Støttet av Norsk filminstitutt

Velkommen skal du være!