MORTEN ANBEFALER: høstens favoritter!

Det er duket for en kjempespennende konserthøst på Tou med et bredt utvalg av musikk der det finnes konserter med artister du ikke visste du likte og noe som de fleste allerede setter pris på. Vår musikkansvarlig Morten deler sine favoritter:

Divide And Dissolve
16. september

Vi er veldig stolte av at Divide And Dissolve kommer til Tou for å gjøre sin første konsert noensinne på norsk jord. Duoen fra Australia har allerede rukket å bli utestengt fra youtube for sine politisk ladede musikkvideoer og har spillt inn sitt siste album med Ruban Neilson fra Unknown Mortal Orchestra. 


Billy Meier
10. november

Dette superbandet med noen av de mest spennende unge musikerne vi har i landet er på vei ut med sin andre fullengder som kommer i november. Kjent for sine hjelmer laget av discokuler og sin spesielle musikalske stil er dette er band det er vanskelig å sette i en bås. Selv omtaler bandet musikken sin som retrofutiristisk space jazz. Det eneste jeg vet er at det blir en utenomjordisk bra opplevelse. 


Daufødt
02. desember

Det er bare å gjøre seg klar for å bli røsket tak i og tatt med på en energibombe ut av en annen verden når Daufødt inntar scenen i Maskinhallen i desember. Enten du trenger å gi deg selv en førjulsgave eller du allerede trenger et avbrekk fra førjulstriden er det bare å komme seg på konsert, denne vil du ikke gå glipp av!