KONSERTER UNDER DEN SPISELIGE BYFEST PÅ TOU

Under Den spiselige byfest på Tou i Kvitsøygata 25, kan du få med deg flere av regionens mest spennende band. Lørdag 27. juli er det duket for utendørskonserter med Valp, Starpalace og Nylenda.

VALP (KL 15.00)
VALP​ spiller dansbare låter med melankolske tekster på ekte Stavanger-dialekt, og tar opp alt fra kjærlighetssorg til våre menneskelige og unødvendige mindreverdighetskomplekser. Musikken trekker paralleller til både rock – pop – indie – reggae og melodiøs rap.

Starpalace (KL 16.00)
Indie-pop bandet Starpalace har det siste året markert seg med sine direkte og catchy poplåter, og gjorde en svært god figur på Mablis-festivalen i juni.
Vokalist Ingunn Bache og bandet trekker inspirasjon fra Blondie og The Cure, men man kan ikke unngå å tenke på pop-kometer som Highasakite og First Aid Kit når Starpalace entrer scenen.

Nylenda (KL 17.00)
Psykedelisk pop-elektronika, tygg litt på den! Bandet leverer en frisk, groovy og moderne miks av psykedelisk pop med elektroniske strømninger. Med analoge synther, trommemaskiner, orgel, bass og gitar har Nylenda skapt en egenartet sound som er meget fengende!

Etter Nylenda er det den sjeldne og beryktede Vestkystforbindelsen som tar over spakene, og sender oss et par tiår tilbake til solkysten i Brighton og rennesteinen i Leeds. Get in!??

Hvor: På Øst og Tou sin uteservering
Når: 27. juli
CC: Gratis!