HVA GLEDER DU DEG TIL: SEBASTIAN WALDEJER

Om Sebastian:

Sebastian Waldejer er et kjent musikalsk navn og er det siste tilskuddet i Tou-familien som husets nye produksjonsleder. I sin nye rolle skal han ha overblikk og være tråd-trekker på det meste som skjer både på program og kommersielt.

Hva gleder du deg til i vårens program og hvorfor?
Jeg gleder meg veldig til dobbeltkonserten med Lars Vaular, da jeg er stor fan av lyrikken og produksjonsnivået hans. Ellers kan jeg nevne «Alt for barna» som er et av prosjektene jeg arbeider med for tiden, og som jeg tror blir veldig spennende! Det er en lørdag 2 ganger i året hvor vi serverer kunst og kultur av høy kvalitet til neste generasjon innbyggere. En av de tingene jeg elsker ved Tou er den fine balansen mellom kommersielle og smale arrangementer. Vi vil gjerne formidle kultur på mange nivå, og en kommersialisering av programmet de siste årene har etter min mening gitt positive ringvirkninger for hele huset, også for det smale kunstmiljøet.  

Vårens program blir variert og spennende, med f.eks dobbeltkonsert med Lars Vaular, kunstutstilling med KIR, scenekunst-prosjektet «Supernova – Discord». Vi innfører også konseptet «Tou-billett» hvor man kan kjøpe en dagsbillett til Tou enkelte dager, og dermed få med seg f.eks en konsert + performance + kunstutstilling på samme dag til en pakkepris.

Hva er ditt beste Tou-minne?
Jeg har tidligere jobbet som både bartender, lydtekniker og vært utøvende musiker hos Tou, og har dermed vært med på veldig mange arrangementer opp igjennom årene. Har mange gode minner fra Tou, men hvis jeg skal trekke frem noe i senere tid synes jeg konserten med Mari Boine var en veldig sterk opplevelse. Matonas Afdhal Group og Building Instrument i 2019 var også veldig gode konsertopplevelser.

Ble du nysgjerrig på vårens program? Les mer HER.