HVA GLEDER DU DEG TIL: PETTER SKOGHEIM

Om Petter: 
Petter er bosatt på Storhaug og er partner i det nyoppstartede designbyrået Studio Oker i Kvitsøygata 26. Byrået har utviklet og designet det nye visuelle utrykket for Tou, som også står bak høstsesongens design.

Hva gleder du deg til i høstens program og hvorfor?
Jeg gleder meg til konserten med Gundelach, ølfestivalen What’s Brewing og Kapittel 2019 med blant annet Forfatterbevegelsen. Forfattere som danser sine egne bøker!

I fjor fikk jeg med meg Gundelach, noe jeg syntes var fjorårets konsertopplevelse. Håper derfor at det blir like magisk i år også.

Ellers tar jeg del i svigerfars nano-bryggeri som in-house etikettdesigner og øltester, så WB er rett og slett obligatorisk.

Hva er ditt beste Tou-minne?
Jeg har vært på veldig mange flotte arrangementer opp igjennom årene, men husker spesielt godt en av Numusic-festivalene. Tror det var 2006 utgaven hvor bl.a Lindstrøm & Prins Thomas, Todd Terje og Four Tet spilte – artister som jeg fortsatt hører en del på den dag i dag.

Nysgjerrig på høstens innhold? Få full oversikt her.