HVA GLEDER DU DEG TIL: PETRA RENBERG

Om Petra:
Petra er bosatt på Våland og går første året på musikklinjen ved Bjergsted VGS. Ved siden av skolen jobber hun for Tou, og går i Barne- og ungdomsteateret på Rogaland Teater. Hun er også aktiv innen politikk og musikk hvor hun er medlem i SU og UFLAKKS Stavanger.

Hva gleder du deg til i høstens program og hvorfor?
I høst gleder jeg meg mest til konserten med Girl In Red. Hun er en av favorittartistene mine. Jeg synes hun skriver gode tekster og lager bra musikk. Også er det veldig kult at hun lager alle sangene sine helt selv, på soverommet sitt. 

Hva er ditt beste Tou-minne?
Mitt aller beste Tou-minne er U-18 konserten med Tøfl i romjulen 2018. Tøfl er også en av mine favorittband. Jeg husker den konserten spesielt godt, det var helt utrolig god stemning og sinnsykt bra musikk. Et av de bandene jeg vet om som det er kjekkest å se live. Blir aldri lei av Tøfl. 

Nysgjerrig på høstens innhold eller Petras tips om Girl In Red? Få full oversikt her.