HVA GLEDER DU DEG TIL: NINA ELLEN ØDEGÅRD

Om Nina:
Nina Ellen er fast skuespiller på Rogaland Teater og er for øyeblikket høyaktuell med «En midtsommernatts drøm» og «Scener fra et ekteskap». I 2017 vant hun Hedda-prisen for beste kvinnelige skuespiller med stykket Orlando, og noen kjenner henne kanskje igjen fra Stavanger-filmen Kompani Orheim og NRK-serien «Lykkeland». Ved siden av jobben på teateret finner hun balansen i livet med yoga og sosialt samvær med venner og familie.

Hva gleder du deg mest til denne høsten og hvorfor?
Jeg gleder meg til «Den bortkomne Faderen» med Torbjørn Eriksen, fordi han alltid inspirerer meg. Jeg håper også å få med meg Gundelach. Jeg har hørt mye på musikken, men aldri hørt det live. 

Hva er ditt beste Tou-minne?
Mitt beste Tou-minne er forestillingen Draumkvedet av Ymist, med Morten Espeland og Erlend Samnøen. Ellers har jeg en gang danset med Therese Markhus i Speilet, og det er jo ren magi! 

Torbjørn Eriksen er allerede utsolgt, men kanskje Gundelach er noe for deg? Se hele programmet her.