HVA GLEDER DU DEG TIL: ANN-KARIN BÅDE

Om Ann-Karin:
Ann-Karin er bosatt på Storhaug med sin 8 år gamle datter, og jobber som daglig leder for Norsk orgelfestival. Hun leder også Barnas Mablis i Vålandsskogen, og har et stort samfunnsengasjement. På Storhaug føler Ann-Karin seg virkelig hjemme, og har fulgt utviklingen av Stavanger Øst tett. Fra tomme og slitte industrilokaler til kultur, gründermiljø og kreativ næring!

Hva gleder du deg til i høstens program og hvorfor?
Det er så mye bra som skjer på Tou! Jeg gleder meg veldig til å se Torgeir Waldemar. Jeg så Waldemar første gang på Tungenes fyr. Han skriver nydelig musikk og sangtekster, og har en herlig tilstedeværelse på scenen. Ellers skal vi få med oss Alt for barna og Landings danseforestilling Flytende Landskap. Alt for barna er gratis og med det et superviktig tilbud for barnefamilier i en by hvor forskjellene øker. Jeg er veldig glad i samtidsdans og performancekunst, og har som mål at vi skal få med oss enda mer av det fremover!

Hva er ditt beste Tou-minne?
Jeg har så mange gode minner fra Tou, men ett som virkelig har festet seg er Ellen Fullmans konsert og installasjon Long String Instrument i Ølhallene i 2008. Fullman spilte på et strengeinstrument som hun selv hadde bygget. Hun beveget seg mellom de lange strengene mens hun spilte og skapte et helt fascinerende og vakkert lydbilde.

Ble du også nysgjerrig på Torgeir Waldemar eller Flytende Landskap? Hele programmet kan du få med deg her.