GUNDELACH TIL HØSTENS PROGRAM

Kai Gundelach har fra ung alder vært en del av Oslos klubbmiljø, der han som 16-åring var oppvarmer for flere store navn på klubbscener og festivaler.

Det var først i 2015 da låten Spiders hadde premiere på musikkbloggen Pigeons and Planes at Gundelach sitt eget sound fikk fotfeste, og en identitet begynte å forme seg. Dette var første resultat av samarbeidet med den New York-baserte produsenten Joel Ford (Autre Ne Veut, Oneohtrix Point Never, Cyril Hahn).

I mellomtiden har han etablert seg som en av de mest interessante popartistene i Norge med en unik vokal og et særpreg av de sjeldne. Gundelach har komt ut av undergrunnen og frem i lyset med Spellemanns-nominasjon og masse internasjonal oppmerksomhet. 

Gundelach lager diskret og smart elektronika, hvor den polerte produksjonen står i stil med uttrykket. Med sin gripende falsett og noir-produksjoner har han publikums oppmerksomhet uansett hvor han spiller. 

Han ble tidligere i år invitert av Munch-museet i Oslo til å gjøre en musikalsk tolkning av et av Munchs malerier. Resultatet var låten «Bolder» som ble sluppet tidligere i vår. Prosjektet fortsetter med flere singler, og kulminerer i minialbumet “My Frail Body” og en påfølgende turné denne høsten.

I 2018 spilte han på Tou for andre gang og produserte en av fjorårets fineste konserter med sin finslipte fremføring. I Maskinhallen tror vi hans nye musikk virkelig kommer til sin rett, og håper at du legger turen til Tou for en av sesongens store musikalske høydepunkt.

Hvem: Gundelach
Når: 25. oktober
Hvor: Maskinhallen
Billetter finner du her