Fremtiden i Øst

Hjelp oss å forme fremtiden!

Tou har over lengre tid jobbet for å finne en løsning for å inkludere en av de siste tomtene i Stavanger øst – inn i park og utendørsaktivitet for allmennheten. Tomten er ofte omtalt som grusplassen, og ligger nedenfor Tou i Kvitsøygata 25. Det er et bredt ønske fra næringsaktører i Øst, nabolaget, Stavanger Kommune og Tou om å inkludere dette arealet inn i den eksisterende Sjøparken.

Sjøparken er den mest brukte parken i Stavanger og betegnet som en av de største suksessfaktorene i Stavanger øst. Den er et betydelig samlingspunkt for både naboer og tilreisende. 

En ny og stor bebyggelse fremfor videreutvikling av parken, vil føre til besøksflukt og ødeleggelse av måten byen og Tou bruker parkens styrker i dag. De økonomiske rammene for dette prosjektet har lenge vært på god vei, og noe vi har jobbet for over 4 år. Vi mangler dessverre 1,4 millioner kroner for å realisere prosjektet for bydelen – og trenger din støtte for å kunne gjennomføre planen. 

Tou har fått en frist til mandag 9. oktober til å finne en løsning. Hjelp oss gjerne med å bidra til vår Spleis – og form fremtiden i Stavanger Øst❤️