Et nytt tilskudd i Tou-klyngen: Ry!

I over to tiår har Tou vært en av de viktigste faktorene i byutviklingen i Stavanger Øst – og nå tar vi neste steg ved å åpne et nytt samlingspunkt for bydelen sammen med Gnag. Lokasjonen er Ryfylkegata 11. Navnet? Ry!

Siden Tou først åpnet dørene på starten av 2000-tallet har vi stadig funnet nye veier mellom kunsten, kulturen og byutvikling. Sammen med andre viktige aktører som Urban Sjøfront og Ostehuset satte vi mennesker og naturlige møtepunkter først, i utviklingen av en bydel som sto tom og til dels glemt.

Snart åpner vi Ry, det siste tilskuddet i Tou-klyngen. Vi viderefører arven etter The garden, våre gode venner som nå gir seg. Her skal vi skape opplevelser for hele bydelen – i en atmosfære du kun finner i Stavanger Øst.

Vi skal skape et varmt og inkluderende sted med lave skuldre – som snakker til alle deler av samfunnet. Her skal vi tilby lunch, middag, konserter, teater og festivaler og muligheten for å leie til private eventer. Med våre matkonsepter i Gnag, som også er medeier – skal vi utvikle smaker som appellerer til både gane som mage.

Velkommen til Ry – vi kommer tilbake med nøyaktig dato!

TOU