COMEDOR – THOSE WHO KNOW, THEY KNOW!

I mai 2019 åpnet Fortou en forlengelse av streetfood-konseptet sitt med spisestedet Tako Taqueria i Kvitsøygata 22. Med et tydelig mål å vise Stavanger hva en taco kan være har bydelen, byen og regionen tatt stedet i mot med åpne armer. Kjøkkenet har fokus på taco inspirert av det meksikanske kjøkkenet. Milevis unna hermetisk mais, revet Norvegia og den velkjente tex-mexen du finner i butikken.

Ved siden av taqueriaen har et nytt konsept vokst frem i det små. En slags restaurant i restauranten – litt under radaren for de fleste. “Those who know, they know” har vært tanken. Frem til nå.

Konseptet har nå fått et navn: Comedor! Takos’s lille spisestue. Hos Comedor serveres det en gjennomført seks-retters meny inspirert av Mexico og Sør-Amerika. Rettene består av lokale råvarer, kombinert med krydder og spennende ingredienser fra kontinentet. Menyen endres hver måned og tilbyr alltid en vinpakke av naturvin som passer godt til maten.

Menyen for august byr på blant annet oksetartar, kveite, blomkål, lam og rabarbra. For full meny, vinpakke og booking, les mer her: Comedor