Days of August

20:00 - Dørene åpner

20:30 - Leg Mode

21:30 - Days of August


Folk-pop bandet Days of August har etter flere år med stillhet endelig begynt å slippe ny musikk. Nå er bandet aktuelle med albumet 'Postcards', som slippes 15. september, og legger i den anledning ut på slippturné.

Flere av singlene fra albumet har allerede fått gode anmeldelser i VG og Aftenposten, listing på P3 og plasseringer i store Spotifylister. Musikken beskrives best som varm, nostalgisk og mektig. Inspirert av artister som Bon Iver, Ben Howard og Sufjan Stevens.

Live lager bandet en magisk, men jordnær, stemning som gir en mektig og frisk konsertopplevelse!
Denne kvelden blir Leg Mode med som oppvarming!


Leg Mode er et alternativt rockeband fra Oslo. Bandet har en naturlig, leken sjarm som inviterer lyttere til å ta del i tekstenes reflekterende historier. Musikken svinger mellom dommedagsriff og jordnære folkesanger, som gjenspeiles i bandets karakteristiske sound med en merkelig tilfredsstillende uforutsigbarhet. Den modne, men lekne musikaliteten til bandet gir fengslende live-opplevelser; guttene garanterer at du vil like minst to sanger. Samtidig som Leg Mode minner om estetikken til de store alternative rockebandene på 90-tallet og 2000-tallet holder soundet også kontakt med arven etter tidlig RnB.


← Tilbake til program