Hammok + Heave Blood And Die

Hammok kom ut av intet og fikk sitt umiddelbare internasjonale gjennombrudd med en sagnomsust showcase-konsert på ESNS 2024 som fikk internasjonal musikkbransje til å se ut som 20-åringer på Turnstile-konsert, og ble av nederlandske 3voor12 kåret til «2nd best concert at ESNS 2024», og ble umiddelbart booket til store festivaler som Best Kept Secret, Valkhof, Core Fest, Arctangent, Malakoff, Bukta med flere.


 

Debut EP'en ble omtalt I legendariske Pitchfork som en av de beste hardcore-debutene I 2023,og EP-tittelen «JUMPING/DANCING/FIGHTING» (JDF) har blitt som et mantra for bandet som lager fest uansett hvor de spiller.


 

Mars 2024 kommer debutalbumet og Hammok skal ut på sin første headlinerturné i Europa.


 

 

Sees i moshpiten!


 

J/D/F forever


-----


Heave Blood & Die har tatt lange steg siden oppstarten i Tromsø og har etablert seg som en bauta i norsk rock. De leverer soundtracket til frynsete og endeløse kvelder i store betongbyer under neonlys, fylt med meningsløs vandring og basketak mot patriarkatet. En konsert med Heave Blood & Die er en bråkete og industriell sørgemarsj i taktfast retning mot goth-city.

Bandet kan skryte på seg konserter på store festivaler som bl.a Øya, Roskilde, Reeperbahn og Nürnberg Pop Festival, samt europaturne gjennom Polen, Slovakia og Tyskland.
I 2022 ble bandet Spellemannsnominert for den tredje skiva «Post People» utgitt på Fysisk Format, februar 2022. Albumet ble med på veien med opptredener på SXSW, turné med Kvelertak, norgesturne og et par turer til Danmark.

Heave Blood & Die slipper sitt fjerde album "Burnout Codes" på Fysisk Format 26. januar 2024.

← Tilbake til program