Wonderful World - den nordiske festivalen for filosofi og vitenskap

Wonderful World - Den nordiske festivalen for filosofi og vitenskap arrangeres for første gang 1.-4. juni på TOU.

Festivalen er den første av sitt slag i Norden og programmet vil favne rundt 80 arrangementer. I løpet av de fire festivaldagene blir TOU forvandlet til en liten landsby, hvor publikum kan gå rundt mellom scener, barer, debatter, samtaler, foredrag, teater, konserter, eksperimenter, utstillinger og stands - og mye mer. Hver dag blir det byvandring gjennom Pedersgata til TOU med Gunnar Roalkvam. Søndagen inviterer vi til åpen familiedag med et vell av aktiviteter for store og små.

Vi lover at de beste filosofene og vitenskaperene kommer for å snakke om de viktigste temaene og sakene som berører oss. De skal ta oss med til grensene for hva vi vet, og la oss kikke inn i det vi ennå ikke har nok kunnskap om. Vi lover fire dager med undring, fordypning, opplyst forståelse, humor og alvor - og sterk livsfølelse.

Festivalprogram blir lansert i februar, mars og april. Følg med på www.wonderfulworld.no

Festivalpass alle dager

Ordinær kr 1.750,- / SA-kortet kr 1.395,- / Student kr 875,-

Dagspass torsdag

Ordinær kr 695,- / Student kr 495,-

Dagspass fredag

Ordinær kr 695,- / Student kr 495,-

Dagspass lørdag

Ordinær kr 895,- / Student kr 495,-

Søndag

Gratis familiedag!


OBS! Enkelte arrangementer i festivalperioden vil ha eget billettsalg. Ved kjøp av festivalpass får du rabattert pris på disse arrangementene.

Wonderful World arrangeres av KÅKÅ kverulantkatedralen I samarbeid med TOU og Universitetet i Stavanger. KÅKÅ arrangerer også økonomifestivalen KÅKÅnomics.

← Tilbake til program