UFLAKKS: Beharie

UFLAKKS og TOU har gleden av å invitere til en helt spesielle U18-intimkonsert med Beharie på Loftet. Aldersgrense: Under 18 år (En voksen kan få adgang ifølge med en ungdom. Aldersgrense for å gå alene på konserten er 12 år.)

AKKS Stavanger er en idealistisk medlemsorganisasjon som jobber for likestilling og mangfold i norsk musikk. AKKS veileder UFLAKKS- prosjektet. Bli medlem så sikrer du at vi kan fortsette å arrangere rusfrie konserter med dine yndlingsartister! Les mer og registrer deg som medlem her: https://akks.no/bli-medlem/
---------
Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, finner du Beharie. Med en singer-songwriterpreget låtskriving, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende.
Til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet en Spellemann for sin andre EP «Beharie // Beharie» fra 2021, i tillegg til å bli nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd», blant annet.
Tidlig i 2022 var han på en måneds lang europeisk supportturné med amerikanske William Fitzsimmons, og 2022 har simpelthen ikke stoppet å levere for den sjelfulle artisten. Hans tredje EP «Beharie, the Third» ble utgitt 27. mai, og høstet her til lands strålende kritikker fra blant andre VG (5/6), GAFFA (6/6), Aftenbladet (6/6) og Aftenposten (5/6). Et samlet mediekorps utroper Beharie til soulens nye stjerneskudd. GAFFA sier det slik:
«Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre. En heftig sammenligning, ja, men en må helt opp på disse hyllene for å gi presise bilder på hvilket talent denne mannen besitter.»
Med sin evne til å uttrykke følelser pakket inn i et varmt, sjelfullt og tidløst lydbilde, fortsetter Beharie å bringe sin stadig utviklende musikk til spennende, nye steder og høyder.
«Men den virkelige perlen er «When Are We Going», der ekko av nevnte Ocean krenger mot den britiske folksoul-helten Michael Kiwanuka på best tenkelige vis.» - VG
«Spellemannvinner Beharies tredje EP befester hans posisjon som en av landets ledende soulstemmer.» - Aftenposten
«Hvis Leon Bridges, Michael Kiwanuka og John Legend fikk et barn sammen ville det vært Beharie.» - NRK P3

← Tilbake til program