Maskindans #7

Vi er klare til å sparke i gang høstsesongen for Maskindans. Denne kvelden er vi så heldige å få med oss våre gode venner i Mutual Intentions til å kuratere en helaften i Maskinhallen. Det blir 2 livekonserter med Han Gaiden og LIAR før Stian Stu fra Mutual Intentions og Martin Kopperud fra Faux Majeure tar over DJ-spakene og styrer dansegulvet inn i de sene nattetimer.

han gaiden - bestående av Kristin Myhrvold og Ragnhild Moan er et ettertraktet navn i Norges elektroniske undergrunnsverden. Med lekne vokalharmonier, improvisasjon, sårbare tekster, og dansbare beats, har bandet skapt et helt særegent sound. Våren 2022 slapp de debutalbumet "you called me your erika" på plateselskapet Mutual Intentions - som høstet svært gode anmeldelser samt en spellemannsnominasjon i kategorien elektronika. Med sin live performance sammensatt av bevegelse, visuals og spesialsydde kostymer, har de bemerket seg på scener som Øyafestivalen, Munchmuseet og bransjefestivalene Vill Vill Vest og By:Larm. Høsten 2023 er han gaiden aktuell med utgivelse av ny musikk.


LIAR er en elektronisk trio som består av tre triste jenter. Iscenesatt i en mørk klubb kjeller, gjenspeiler musikken deres myter og legender. Trioen reflekterer over eksistensielle kriser, maktforhold og populærkultur; AKA the mess of it all.

← Tilbake til program