Marit Larsen med Oslo Strings + Support: Live Hanken (ny dato)

MARIT LARSEN LIVE I DESEMBER


Marit Larsen er klar for en eksklusiv konsertrekke i Norge før jul.


I april slapp Marit den inderlige og etterlengtede «Hva er igjen av oss» - hennes første norske låt. Det er ventet mer musikk rett rundt hjørnet i høst - som sammen med Marits unike popkatalog endelig fremføres på fire scener i desember.


Med seg for anledningen har hun en kuratert gjeng med musikere - nemlig eminente Oslo Strings med Kaja Fjellberg Pettersen i spissen, Marie Moe (Razika), Marcus Forsgren (Bror Forsgren / Lionheart Brothers), Siv Jakobsen (Siv Jakobsen) og Thomas Gallatin/Torjus Nevland (Darling West, Odd Nordstoga).


Det er med andre ord duket for en ordentlig musikalsk kvalitetsopplevelse, og det er (altfor) få billetter tilgjengelig. Du vet hva du har å gjøre.Mer om Marit Larsen

Live Hanken blir med som support!

Live Hanken er en 19 år gammel låtskriver og artist fra Ålesund. Hun har alltid sunget og spilt gitar, og da hun startet å skrive for seg selv i lockdown, gikk veien raskt til scener i både i hjembyen og i Oslo.

For tiden studerer hun ved Norges Musikkhøyskole. Med sitt unike og eksperimentelle særpreg på gitar og vokal, inviterer Live til en musikkopplevelse hvor verden kan stoppe opp i et øyeblikk. Hun presenterer et nytt og sterkt låtmateriale hvor nære elementer møter store klanger, med akustiske og elektroniske preg.


Mer om Live Hanken

← Tilbake til program