The Doomsday Party

The Doomsday Party har rukket å gjort mye i sitt første år som band. Etter at bandets første plate WE, THEIR GHOSTS dukket opp utav ingenting i januar 2022, fulgte bandet effektivt opp med ytterligere to EP'er i form av CHOCOLATE FOR THE WITCHES og THE EARTH IS FLAT, ROCK IS DEAD & BOB'S YER UNCLE de neste to månedene. Bandets andre fullengder LOVE ME DOOM ventes mot slutten av året.

The Doomsday Partys debutkonsert ble forhåndsutsolgt og første til at bandet usett ble booket til Mablisfestivalen. Høsten 2022 ble bandet plukket opp av Terje Winterstø og brakt med som support på Skambankts egen avskjedsturne. Knapt et halvår etter sin første konsert la Stavangers nye rockeyndlinger et utsolgt DNB Arena for sine føtter som oppvarming for Skambankt på deres Grand Finale. Med sin særegne og lekne formidlingsevne viker ikke The Doomsday Party for noe eller noen på sin ferd mot å underholde i rockens tegn. Som Aftenbladets Leif Tore lindø skriver om bandet:

«…En miks av litt Bowie, litt 60-70-tallsorck, Motorpsycho, litt Zappa og en rekke indieband som liker kombinasjonen av en enkel oppskrift med en god del malurt i begeret. Festen er full av gitar-licks, av små drypp med boogie-piano, riff, store lydbilder.»

Har du ikke fått øynene og ørene opp for det elleville sjumannsorkesteret er det på høy tid nå.

The Doomsday Party. Tou Scene. 18 Mars. 2023. Hvor var du?

The Doomsday Party på Spotify

← Tilbake til program