Lesesirkel Scenekunst // extended edition

Vi inviterer alle scenekunstinteresserte til en uformell kveld på Tou den 04.10 kl 18.00 til 19.30.

I månedens lesesirkel utvider vi lesesirkelformatet, og strekker programmet over to dager:

Tirsdag 04.10 inviterer vi til åpen samtale og diskusjon om komposisjon og improvisasjon med dansekunstner Julyen Hamilton.

Onsdag 05.10 deler Julyen Hamilton soloen INTERVIEW på Loftet klokken 19.00. (Merk at forestillingen A sensoral lecture av Sindri Runudde spilles etterpå i scene 1, så det er mulig å få med begge arrangementene onsdagen)

Julyen Hamilton er en danser / koreograf / poet / pedagog / musiker. Han har utviklet og fremført danser over hele verden, gjennom 45 år. Arbeidet hans er primært improvisert: han komponerer dans i øyeblikket, ofte i samspill med improvisert tekst. Julyen har siden 80-tallet samarbeidet med musikere fra hele Europa, og leder også kompaniet Allen´s Line. I Allen´s Line regisserer han dansere og lysdesignere til å utvikle og fremføre arbeid med samme form for umiddelbarhet.

Lesesirkelen er et samarbeid mellom initiativtaker Marie Ronold Mathisen og Tou, DansiS og RAS og finner sted en gang i måneden. Tanken er å lese ulike tekster som berører scenekunstfeltet sammen og gi plass til samtidige spørsmål. Vi ønsker at lesegruppen skal være et sted hvor vi kan møtes for å utvikle, og utdype våre felles referanser, språk og ordforråd, samt vennskap og solidaritet.

Vel møtt til kaffe, samvær og gode fagsamtaler!

Lesesirkel scenekunst er støttet av; TOU, DansiS - Dansekunst i Stavangerregionen, Regional Arena for Samtidsdans - RAS, Norsk Kulturråd & Rogaland fylkeskommune

← Tilbake til program