NB! Få billetter igjen: Beharie + special guest: eie

Tou har gleden av å invitere til tre helt spesielle intimkonserter med Beharie på Loftet.

Dypt forankret i et indie/soul-uttrykk, finner du Beharie. Med en singer-songwriterpreget låtskriving, formidler musikken en nerve som tør å være både sårbar og insisterende.

Til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet en Spellemann for sin andre EP «Beharie // Beharie» fra 2021, i tillegg til å bli nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd», blant annet.

Tidlig i 2022 var han på en måneds lang europeisk supportturné med amerikanske William Fitzsimmons, og 2022 har simpelthen ikke stoppet å levere for den sjelfulle artisten. Hans tredje EP «Beharie, the Third» ble utgitt 27. mai, og høstet her til lands strålende kritikker fra blant andre VG (5/6), GAFFA (6/6), Aftenbladet (6/6) og Aftenposten (5/6). Et samlet mediekorps utroper Beharie til soulens nye stjerneskudd. GAFFA sier det slik:

«Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre. En heftig sammenligning, ja, men en må helt opp på disse hyllene for å gi presise bilder på hvilket talent denne mannen besitter.»

Med sin evne til å uttrykke følelser pakket inn i et varmt, sjelfullt og tidløst lydbilde, fortsetter Beharie å bringe sin stadig utviklende musikk til spennende, nye steder og høyder.

«Men den virkelige perlen er «When Are We Going», der ekko av nevnte Ocean krenger mot den britiske folksoul-helten Michael Kiwanuka på best tenkelige vis.» - VG

«Spellemannvinner Beharies tredje EP befester hans posisjon som en av landets ledende soulstemmer.» - Aftenposten

«Hvis Leon Bridges, Michael Kiwanuka og John Legend fikk et barn sammen ville det vært Beharie.» - NRK P3


Special guest for kvelden er eie!


eie

støyete instrumentering, fuzzy vokal og en særegen scene tilstedeværelse. eie har brukt det siste året til å utforske en sound hen alltid har hatt i seg, men som publikum ikke har fått oppleve ordentlig tidligere. gjennom musikken ønsker hen å trekke fram det såre i det råe, det vakre i det stygge og det glitrende i mørket. "eie" er emilie eie sitt nye solo-prosjekt og debut-epen slippes tidlig 2023.

← Tilbake til program