Felt 2.0 // Landing

FELT er en danseforestilling som sklir mellom det kjente og det underlige. Vi møter en lakenskikkelse, en rullende masse, og alle får utfolde seg på et dansegulv med live musikk. I forestillingen leker vi med hvordan vi, både utøvere og publikum, kan være sammen gjennom dans, med mål om at publikum skal erfare kunsten kroppslig.


Forestillingen passer best for barn i alderen 4-9 år i følge med voksne. Alle publikummere må delta. Forestilingen har en varighet på ca 45 min.


Landing er en produksjonsenhet for steds- og målgruppespesifikk dansekunst, med Ida Gudbrandsen og Venke Sortland som kunstnerisk ledelse. Utgangspunktet for Landings arbeid er at vi tror dansekunst kan være interessant for flere enn de som vanligvis deltar i kunstsammenhenger. Prosjektene våre foregår derfor utenfor tradisjonelle scenerom, og møtene med nye steder og målgrupper påvirker kunsten vi lager. Landing ser det som en spesielt viktig oppgave å henvende oss til barn og unge, da vi mener kunst burde være en naturlig del av alle menneskers dannelse, gitt kunstopplevelsers unike potensial til å utfordre oss i eksistensielle og filosofiske spørsmål, reflektere over oss selv som individ og samfunnet vi lever i, og utvikle selvstendighet og dømmekraft. Vi er også spesielt opptatt av å skape og tilrettelegge for kunsterfaringer publikum kan erfare gjennom kroppen, og å gi fokus til kroppen som meningsskapende i seg selv.


Medvirkende

Koreografi og utøvelse: Sigrid Kopperdal, Ida Gudbrandsen og Venke Marie Sortland

Komposisjon og musiker: Hanna Gjermundrød

Scenografi og kostyme: Camilla Wexels Riser

Video: Maja Wilhite Hannisdal

Kostymesøm: Hedda Simonsen Lund

← Tilbake til program