Program

Purified in Blood

Blod er tykkere enn vann. Etter et lengre avbrekk er Purified in Blood endelig klar med ny musikk. To nye låter gis ut i forkant av konserten i Maskinhallen og det skal renses og røskes i både kropp og sjel 17.september. Det er noe vi alle trenger etter 2 tunge år. Bandets konserter på Tou har alltid vært noe for historiebøkene og denne lørdagen blir intet unntak.
De nye låtene er spilt inn i Hellhole Studio, Hillevåg i Stavanger med Arvid Tjelta bak spakene, samt Lydplaneten på Gausel. Mikset og mastret av den danske trollmannen Tue Madsen som bandet også har jobbet med tidligere. Resultatet er det tyngste og mest brutale per dags dato som er kommet fra kvintetten fra Hommersåk. På en av låtene har de også fått med seg Ådne Sæverud på orgel for å gi utrykket en ny dimensjon.
Purified in Blood har etterhvert mange år under beltet som liveband og er hyllet nasjonalt og internasjonalt for solide opptredener. De har sløyet igjennom utallige venuer og festivaler oppigjennom årene. Også utgivelsene har blitt godt mottatt både hos publikum og musikkanmeldere. Etter 10 år med tørke på utgivelsefronten er bandet ekstemt klar for å gi ut ny musikk igjen.
Purified in Blood består av:
Hallgeir Skretting Enoksen Sander Loen Tommy Svela Stig Skog Andersen Anders Hjorth Mosnes

← Tilbake til program