Tou 20 år: Lydinstallasjon - John Derek Bishop

Lydinstallasjon: 6x1xTouEn multihøyttaler-lydinstallasjon som feirer skaperglede, entusiasme og kreativitet på Tou. Musikken er laget med Roland TR-8S trommemaskin, Akai Force sampler, og elektrisk bassgitar. 


Installasjonen utforsker bruk av surroundlyd i komponering av musikk, med fokus på hvordan vi opplever lyd når den kommer fra mer enn to høyttalere.


Installasjonen er aktiv fra 12. til 22. august utendørs ved Tou i gjennomgangen til Tou Lyd og Atelierhuset. Den består av seks høyttalere og en subwoofer, og varer totalt 60 minutter.


John Derek Bishop (alias Tortusa) er musiker og produsent innen sjangeren elektronisk musikk. Han ga ut sitt debut album «I know this Place - The Eivind Aarset Collages» på Jazzland Recordings i 2016 og albumet ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien Elektronika. 


Han har gitt ut tre album til på Jazzland i 2018, 2019 og 2021 som har fått gode kritikker i Tyskland, England, Israel, Italia, USA, Polen og Norge. De siste 3 årene har Bishop turnert mye med ulike grupper i Tyskland, England, Polen, Frankrike og Norge.

← Tilbake til program