UFLAKKS: Musti

Da Musti slapp det kritikerroste debutalbumet sitt «Qoyskayaga» i februar 2020, ble hun omtalt som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid. DN skrev da at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver», og siden det har hun blant annet sluppet «Qoyskayga v2», kortfilmen «Ryio» som ble vist frem i samarbeid med Mental Helse Ungdom, og mixtapen «mellom høyblokkene».

Med radiolistinger, millioner av streams, sterke tekster og en gripende scenetilværelse, er det mye som tyder på at Musti kan bli selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn.

I 2020 vant Musti prisen for Årets nykommer på P3 Gull. Hun ble og utnevnt som én av DN og D2s ledestjerner for 2020, der hun blir applaudert for å løfte opp en bydel som ofte blir beskrevet i negative ordelag, og for at hun er et godt og tydelig forbilde for de unge på Tøyen. Hun var årets største hype på by:Larm, har spilt konsert i samarbeid med Amnesty som en reaksjon på BLM-bevegelsen, opptrådt på NRKs festsending «Festen etter fasten - Id mubarak», hatt forsiden på Aftenpostens A-Magasinet og opptrådt på Lindmo. Og hun er allerede booket for å spille på Øyafestivalen i 2021.

Konserten arrangeres i samarbeid med Kapittelfestivalen.

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program