Jazzknappleik

Jazzknappleik, født i august i fjor, arrangeres nå for andre gang 16. og 17 juni.


20 musikere fra Rogaland og Vestland er invitert til en 2 dagers fest, nærmest på dagen 20 år etter det første offentlige arrangementet på Tou Scene. I den anledning har vi gitt Nils Henrik Asheim carte blanche til å sette sammen alle mulige kombinasjoner av gitte musikere og i tillegg lage en stor konstellasjon av samtlige som skal avslutte det hele. Nils Henrik sto bak oppstarten på Tou i 2001 og skal gjøre sitt beste for å mane fram igjen ånden fra det råe bygget som dengang ble inntatt av en gjeng galne kunstnere ("and the rest is history"). Dette blir to intense dager der både Scene 2 og Maskinhallen vil bli tatt i bruk. Det er også planlagt snakk og live intervju før konserter.


Jazzknappleik arrangeres av Jens Borge og Paal Nilssen-Love og er i år et samarbeid med Tou, Ny Musikk Stavanger og følgelig Nils Henrik Asheim.

Jazzknappleik er støttet av Kulturrådets stimuleringsordning, Vestnorsk Jazzsenter, Ny Musikk Stavanger og andre gode støttespillere.


Musikerne på Jazzknappleik representerer spennet mellom generasjonen som spilte i Tous første dager og de nyutklekkede talentene av i morgen.Musikere som deltar er som følger:


Isach Skeidsvoll, piano

Aksel Røed, tenor og sopransaksofon

Elisabeth Lid Trøen, tenorsaksofon

John Hegre, gitar

Heidi Kvelvane, altsaksofon

Øyvind Skarbø, trommer

Sigbjørn Apeland, trøorgel

Agnes Hvizdalek, vokal

Bjørnar Habbestad, fløyte

Dorothea Økland, vokal

Paal Nilssen-Love,trommer

Per Zanussi, kontrabass

Jens Borge, kontrabass

Gro Austgulen, fiolin

Kristian Enkerud Lien, gitar

Adrian Tvedten, elektronikk

Pål Asle Pettersen, elektronikk

Kristoffer Alberts, saksofoner

Simen Kiil Halvorsen, trompet

Nils Henrik Asheim, tangenter


Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou.


Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus


← Tilbake til program