AVLYST: Utstillingsåpning Bruksrommet - Eirin Bjørsland Hansen

NB!

Pga nye covid-19 restriksjoner innført 16. april må den planlagte utstillingen til Eirin Bjørsland Hansen dessverre avlyses. Dette gjelder både utstillingsåpning og utstillingsperiode.

---

Eirin Bjørsland Hansen (f.1985) bor og arbeider i Haugesund. Hun er utdannet ved Det Kongelige Akademi i Danmark, og er i dag medeier av Formbar Glassverksted.

Arbeidene hennes veksler mellom funksjonelle og skulpturelle gjenstander. Hun tar utgangspunkt i en intuitiv overføring av hennes eget emosjonelle erfaringsgrunnlag, men leter allikevel kontinuerlig etter det allment tilgjengelige og gjenkjennelige berøringspunkter hos den ulike publikummer. Der man ikke alltid kan sette ord på følelser som ligner sorg, savn, håp eller lykkerus kan man allikevel ha en visuell eller taktil opplevelse som gir gjenklang i den indre opplevelse.

UTSTILLINGSÅPNING: EIRIN BJØRSLAND HANSEN

DATO: TORSDAG 22.04

TID: 19.00

HVOR: BRUKSROMMET

ÅPNINGSTIDER UTSTILLING:

FRE 23.04-SØN 25.04

KL. 12.00-16.00

PRIS: FRI ENTRÉ

I SAMARBEID MED TOU ATELIERHUS

---


COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke selges alkohol med dagens smitteverntiltak.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program