NY DATO! Datarock


NB! Den planlagte konserten med Datarock må dessverre utsettes pga Covid-19 restriksjoner. Ny dato er 4 juni. Alle tidligere kjøpte billetter vil være gyldige til denne konserten.
Vi beklager kort varsel, og ulempen dette medfører for publikum.
Alle billettkjøpere vil motta mer informasjon på epost.


Det er ikke rart at DATAROCK har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder. Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger både her hjemme og ute i den store verden.

Deres helt unike form for elektropop har sørget for en global fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Coca-Cola, Apple,Google, Microsoft og Samsung, i dataspill som FIFA og The Sims, samt TV-serier som Vampire Diaries og Workaholics. DATAROCK må regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band med 1000 konserter på alt fra Coachella til Roskilde i 36 land bak seg.

"Stavanger hadde den første scenen som tok ordentlig godt imot oss, og det var jo nærmest på Tou – som "husband" på NuMusic – at DATAROCK ble oppmuntret av Martyn Reed og miljøet til å ta oss selv bittelitt seriøst for snart 20 år siden. Siden den gang har Tou vært ufattelig viktig for oss, og vi har jo vært innom nesten hvert eneste år - så nå gleder vi oss stort til å komme tilbake med masse nytt materiale "in real life" for første gang siden covid-19 stengte landet ned!" - Fredrik Saroea

---

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke selges alkohol med dagens smitteverntiltak.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program