Sturle Dagsland - Releasekonsert

Med sin hemningsløse og særegne stemme skaper Sturle Dagsland et unikt, ekspressivt og dynamisk lydbilde som har trollbundet publikum i øst og vest. I årevis har han sammen med sin bror Sjur turnert verden rundt, og spilt på alt fra store popfestivaler i Kina, Brasil og Barcelona til sexfester i Brighton, til Filharmoniske haller i Russland og oppvarming for Grammy-nominerte Big Thief i New York.

 

 

Nå er han endelig klar for å presentere sitt selvtitulerte debutalbum, som ble sluppet 5. februar 2021!

 

 

En aura av mystikk og eksperimentering omgir denne mye etterlengtede utgivelsen som på en delikat og fengende måte danser mellom moderne, folketradisjonelle og primale vokaluttrykk pakket inn i et eventyrlig elektronisk lydlandskap. Dagslands musikk er dynamisk og uforutsigbar.

 

 

Rolige akustiske passasjer toppet av høyfrekvente silkemyke vokalstrofer kan på sekunder morfe inn i intense riff på kanten til bristepunktet mellom musikk og en brutal offerseremoni.

 

 

Hans eklektiske musikk og imponerende live prestasjoner har fått internasjonal musikkpresse til å applaudere med lovord som blant annet:

 

 

"Indescribable!" - VICE

"Extraordinary!" - The Independent

"Music in it's most raw form. It was life affirming" - Louder Than War
"Unlike anything i've heard before!" - The Quietus
"The new prince of Avant-garde Pop" - Backseat Mafia

"Simultaneously beautiful, terrifying, and exhilarating, which goes for this astonishing record as a whole. It feels closer to sorcery than songwriting" - MOJ.

 

 

---


COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte kommunikasjon@touscene.com og be om refusjon.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke selges alkohol med dagens smitteverntiltak.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program