Utyske: Marthe Lea Band

Marthe Lea Band er en improviserende kvintett bestående av klarinettist Andreas Hoem Røysum, felespiller Hans P. Kjorstad, bassist Egil Kalman, trommeslager Hans Hulbækmo og saxofonist Marthe Lea. Du har kanskje hørt medlemmene i samarbeid med Atomic, Bugge Wesseltoft, Thomas Strønen, Frode Haltli, Anders Røine, Axel Dörner eller Tristan Honsinger.

Med ugitte rammer leker de seg med lydenes mysterier og utfordrer hjernens av og til forutsigbare trekk. Elementene ligger klare og det som vil skje skjer. I tillegg til sine respektive instrumenter sjarmeres det med gonger, perk, fløyter og annet som resonerer. Bandet har en intensjon om å dele av musikkens gleder og skape form i øyeblikkets intensitet. Porøst, kaotisk, energisk, og sjangeroverskridende, men med tydelig inspirasjon fra folkemusikk fra fjern og nær. Teksturer blandes, toner bøyes og føtter føles.

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program