Ephemera

EPHEMERA: SEASON TOUR

EPHEMERA er igjen klare for å la sine vakre og unike harmonier fylle landets konsertscener! Med seg har de sangskatter fra en fyldig katalog og albumet SEASONS som kom våren 2020. EPHEMERA lover en hjertevarm og stemningsfull konsertopplevelse, perfekt for et lydhørt publikum.

EPHEMERA er en av Bergens aller mest kjente popgrupper gjennom tidene, og hadde sin storhetstid på 2000-tallet da de ga ut hele fem album. Gruppen fikk sitt store gjennombrudd med hiten «Girls keep secrets in the strangest ways» i 2003. De har mottatt Spellemannprisen i klassen popgruppe i 2002 for albumet Balloons and Champagne, og i 2003 for albumet Air.

«Vi har vært her hele tiden, vi. Drømt og planlagt. Laget låter i det stille, øvd sammen og drømt litt mer. Vi hadde bare litt annet på tapetet en stund der, men dette har hele tiden vært planen og meningen - å lage mer musikk sammen. Alternativet er det ingen av oss som orker»

- Ingerlise Størksen, Ephemera


COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program