EGG3 (releasekonsert)

EGG3 Releasekonsert for «Doppelganger»

Seks år har rukket å gå siden «Butcher Diaries» ble sluppet og det er med et brak at det trehodede monsteret EGG3 vekkes til live igjen, med albumet «Doppelganger». Bandet, som platedebuterte i 2009 som et slags jazzband, har i årenes løp utviklet seg til å bli en miks av progrock, impro og metal hvor lyden kanskje best kan beskrives som en psykotisk drømmesekvens i en film David Lynch ikke enda har laget.

«Doppelganger» er nesten utelukkende skapt på Tou. Foruten miksing og mastring av Eirik Bekkeheien i Egersound studio, er platen innøvd på Tou Lyd, spilt inn med Børge Fjordheim i Electrolüd på Tou Lyd og trykket på T-Time Vinyl Plant - også på Tou. Selvsagt feires plateslippet i Maskinhallen på Tou!

Platen slippes digitalt 23.10.20, og man har muligheten til å sikre seg rykende fersk vinyl denne kvelden.

Det legges ut et svært begrenset antall billetter til releasekonserten (les: kåråna). Det kan være lurt å sikre seg billett tidlig!

EGG3 består av: Vidar Schanche - Gitar og diverse Arild Hoem - Baritonsax Ståle Birkeland - Trommer
+ gjesteartist

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

Vi opprettholder vergeordningen på Tou som normalt. Skjema for vergeordning finner du her.

← Tilbake til program