Baksnakk med Rannei Grenne & Solveig Styve Holte - Flakkande Røynd

Flakkande Røynd

Flakkande Røynd er en flimrende liveopplevelse som overskrider grensene for konsert, moteshow, og performance. I det kunstneriske samarbeidet ønsker de å formidle både det komplekse og lettbeinte.

I denne baksnakken vil vi se nærmere på det dansehistoriske materiale Solveig og Rannei har arbeidet med under og i prosessen med forestillingen Flakkande Røynd. De har over lengre tid arbeidet sammen og med en interesse for formalisme i dans. I Flakkande Røynd forsøker de å skape glimtvis fellesskap med hverandre og ulike materialiteter, hvordan får man bevegelser og kunstneriske prinsipper til å skjelve, svette og utmattes? Samtalen modereres av Jonas Øren.

Hjertelig velkommen!

BAKSNAKK er et scenekunstfaglig program på Tou som tar sikte på å artikulere og utvikle språk rundt praksiser i scenekunstfeltet og kontekstualisere arbeidene som presenteres. Programmet rommer kunstner- og fagsamtaler, foredrag, seminarer og dialogmøter. Fagprogrammet er spesifikt scenekunstfaglig, men likevel relevant og tilgjengelig for andre kunstnere og kunstinteresserte.

Arrangementet har fri entré. For å registrere alle deltagere ber vi deg hente ut fribillett i forkant.

Presenteres i samarbeid med Dansenett Norge

COVID-19:
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Følg gjeldende smittevernsregler -www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program