Baksnakk: Verk og prosess

Verk og prosess

I forbindelse med forestillingene Diorama av Ingri Fiksdal og Flytende Landskap av Landing som vises på TOU i mai, inviterer vi til vårens siste baksnakk om "Verk og prosess" med Venke Sortland og Fredrik Floen, moderert av Runa Borch Skolseg.

Grensene mellom verk og prosess står sentralt i både Landings og scenograf/kostymør Fredrik Floens arbeid.

Spørsmål som er verket lekkasjen av en prosess, når starter og slutter en prosess, hvordan spiller et visningsformat inn og hva slags forventninger har man til en prosess? Vil vi samtale og diskutere under vårens siste baksnakk.

Velkommen til en samtale med to scenekunstnere som i mange år har arbeidet i mange ulike kontekster og konstellasjoner. De vil ta oss gjennom gode, konstruktive og vanskelige prosesser, kanskje blir vi litt klokere.

Det blir servert snacks og noe godt i glasset. Arrangementet har fri entré. Hent ut fribillett i forkant slik at vi kan planlegge for hvor mange som kommer.

BAKSNAKK er et scenekunstfaglig program på TOU som tar sikte på å artikulere og utvikle språk rundt praksiser i scenekunstfeltet og kontekstualisere arbeidene som presenteres. Programmet rommer kunstner- og fagsamtaler, foredrag, seminarer og dialogmøter. Fagprogrammet er spesifikt scenekunstfaglig, men likevel relevant og tilgjengelig for andre kunstnere og kunstinteresserte. Baksnakkprogrammet 2020 er utarbeidet av Runa Borch Skolseg og Huy Le Vo.


← Tilbake til program