Baksnakk: Scenekunst og felleskap

I 2020's første baksnakk samtaler vi med kompaniet Supernova bestående av danserne Loan Ha, Ida Gubrandsen og Rikke Baewert, som har arbeidet sammen on and off i 10 års tid. Samtalen ledes av Runa Norheim, kunstnerisk leder for RAS - Regional Arena for Samtidsdans.

Høsten 2017 hadde de sin første premiere som Supernova på Dansens Hus i Oslo, høsten 2018 var de en del av Høstutstillingen på Kunstnerens Hus og i desember 2019 viste de sitt nye arbeid Discord på Rom for dans. Supernova - Discord vises også på Tou 19. og 20. februar!

I Supernova går fellesskapet igjen i både tematikk og arbeidsmetode. Vi ønsker å bli klokere på hvordan man skaper faglig og kunstneriske fellesskap! Hvordan gestalter man det? Hva betyr fellesskap for Supernova? Og hvordan virker deres felles arbeid inn i på andre prosjekter, om i det hele tatt?

Hjertelig velkommen inn og til felleskapet!

Det blir servert snacks og noe godt i glasset. Arrangementet har fri entré.


BAKSNAKK er et scenekunstfaglig program på Tou som tar sikte på å artikulere og utvikle språk rundt praksiser i scenekunstfeltet og kontekstualisere arbeidene som presenteres. Programmet rommer kunstner- og fagsamtaler, foredrag, seminarer og dialogmøter. Fagprogrammet er spesifikt scenekunstfaglig, men likevel relevant og tilgjengelig for andre kunstnere og kunstinteresserte. Baksnakkprogrammet 2020 er utarbeidet av Runa Borch Skolseg og Huy Le Vo. 


Foto: Tale Hendnes

← Tilbake til program